Casio AP-470BK Zwart VOORDEELBUNDEL

0 (0/5)    0 beoordeling(en).   |  Beoordeel
Model: AP-470
Beschikbaarheid: Bel of Mail voor beschikbaarheid!

Of in termijnen.
Veilig & Eenvoudig

30,- p/mnd

indicatie voor
4 jaar looptijd

Nu Aanvragen
Prijs: €1.140,00

Inclusief BTW


 

Super Deal!

Nieuw Model!

Casio AP-470BK Zwart VOORDEELBUNDEL
Casio AP-470BK Zwart VOORDEELBUNDEL Casio AP-470BK Zwart VOORDEELBUNDEL

VOORDEELBUNDEL MET LUXE PIANOBANK EN KOPTELEFOON De Casio Celviano is een compacte maar complete digitale piano in een kast met klassieke uitstraling. De piano beschikt onder andere over de AiR toongenerator en het Tri-Sensor Scaled Hammer klavier die samen zorgen voor het gevoel en de ... Lees meer»

Casio AP-470BK Zwart VOORDEELBUNDEL

VOORDEELBUNDEL MET LUXE PIANOBANK EN KOPTELEFOON

De Casio Celviano is een compacte maar complete digitale piano in een kast met klassieke uitstraling. De piano beschikt onder andere over de AiR toongenerator en het Tri-Sensor Scaled Hammer klavier die samen zorgen voor het gevoel en de klank van een echte piano. Ook bevat de piano handige en leuke functies zoals de Duet Modus om samen te spelen en Concert Play waarmee u met een volledig symfonieorkest mee kunt spelen. Daarnaast hoeft u zich met de verscheidenheid aan tonen (orgels, e-piano’s, strings en meer) die de AP-470 bevat al helemaal geen zorgen te maken, met deze piano zult u zich nooit vervelen. Ook leuk: het bankje wordt meegeleverd!

Gedetailleerd klavier voor dynamische expressie

Het 88 toetsen tellende klavier met Scaled Hammer Action geeft het gevoel van een akoestische vleugel door het hogere gewicht van de lage toetsen en het lagere gewicht van de hoge toetsen. Daarnaast zijn de gewogen toetsen voorzien van maar liefst drie sensoren zodat de AP470 uw pianospel zeer nauwkeurig kan waarnemen of u nu krachtig staccato of romantisch legato speelt. Het Tri-Sensor Scaled Hammer Action klavier zorgt voor een authentiek gevoel en geweldige dynamische expressie. De AP 470 simuleert met Key Action Noise zelfs het mechanische geluid dat hoort bij het aanslaan van de toetsen op een vleugel waardoor de ervaring nog realistischer is.

Realistische pianogeluiden met AiR Sound Source technologie

De Casio Celviano AP-470 bevat de AiR toongenerator die prachtige realistische pianogeluiden levert met geavanceerde simulatie van snaarresonantie, demperresonantie en hameractie. Zo kan de AP470 uw dynamische pianospel zeer gedetailleerd omzetten in realistisch geluid. De piano beschikt ook nog eens over een polyfonie van 256 tonen die u tegelijkertijd kunt spelen zodat u zelfs de meest ingewikkelde stukken op deze compacte maar krachtige digitale piano kunt spelen.

Nieuw op de Casio Celviano AP-470

Als opvolger van de Celviano AP-460 heeft de AP470 een aantal nieuwe functies gekregen zoals Hoofdtelefoon Modus, de mogelijkheid tot verbinding met app en de bovengenoemde Key Action Noise. De Hoofdtelefoon Modus optimaliseert het geluid van de piano wanneer u een hoofdtelefoon gebruikt zodat de ervaring van de piano ook mét hoofdtelefoon nog prachtig is. Daarnaast kunt u de piano met uw computer, telefoon of tablet verbinden via USB om gebruik te maken van verschillende apps. Een van deze apps is de Chordana Piano app van Casio waarmee u onder andere de piano kunt aanpassen naar uw wens en PDF en MIDI bladmuziek interactief kunt gebruiken.

gewicht
± 43,40 (kilogram)
afmetingen
141,7 x 42,7 x 86,1 (cm)
meegeleverde accessoires
handleiding, lessenaar, adapter, hoofdtelefoonhaak
uitvoering
black
kleurcode
BK
aantal toetsen
88
klavier
Gewogen Graded Hammer Ivory Touch
pedalen
3
afsluitbaar
ja
soort display
geen
touchscreen
nee
ingebouwde speakers
ja
vermogen
2 x 20W
toongenerator
Multi-dimensional Morphing AiR
polyfonie
256
aantal klanken
22
klanken omschrijving
22 (partly new) built-in tones
aantal stijlen
0
effecten
Hall Simulator (4 types), Chorus (4 types), Brilliance (-3 to 0 to 3), DSP (built into some tones)
 
Casio AP-470BK Zwart VOORDEELBUNDEL

 

Of in termijnen.
Veilig & Eenvoudig

30,- p/mnd

indicatie voor
4 jaar looptijd

Nu Aanvragen
Prijs: €1.140,00

Inclusief BTW


 • Persoonlijk Advies
 •  0570 60 70 70
 •  Di. t/m vrijdag: 10 - 17 uur
 •  Zaterdag: 10 - 17 uur
 • Lagere Prijs Gezien?
 • Neem contact op
 • Waarom Casio Outlet.nl?
 •  Groot assortiment
 •  Wekelijkse aanbiedingen
 •  Professioneel en persoonlijk advies
 •  Snelle levering
 •  Prima service en garantie
 •  Fysieke winkel sinds 1923
Casio Outlet.nl © 2019